Shakti!Sestre 743. epizoda!Harak Sing zaposli Maliku i ostale kod sebe!

Indijske Serije

Shakti!Sestre 743. epizoda!Harak Sing zaposli Maliku i ostale kod sebe!

By  | 

Shakti!Sestre 743. epizoda!Harak Sing zaposli Maliku i ostale kod sebe!

Prevod: Maya.

Ravi i Somija plešu (pesma Kudiyon). Sunaina i Sviti dođu tu i ugase to, a zatim razbacaju svoje staklene narukvice. Sunaina im kaže da su već poslali Sukvindera u zatvor na deset godina i ponovo su se ogrešili o njega. Sviti kaže da se bila udala za Varuna pre mesec dana i osvetiće im se, puzeće i preklinjati. Somija je snažno ošamari i izjavi da se kune da neće da dozvoli bilo koju nesreću u svojoj kući. Ona joj kaže da se ne usudi da im dođe tu opet. Uhvati ih obe za ruke i izbaci napolje, zatim zatvori i zaključa vrata. Čuje se uvodna pesma (Shakti). Sunaina i Sviti besne. Harman, Malika i Harak Sing tapšu za Somiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harman joj kaže da je dokazala da nije samo Somija Sing, već prava lavica (singh). Malika kaže Prito i Haraku da je Somija postala ovako hrabra i odvažna zahvaljujući njihovoj podršci, spremna je za borbu. Odu. Harman dovede Somiju na terasu i kaže da će sudija na nebu reći svoju odluku, suđeno im je da budu večno zajedno. On je privuče bliže sebi i izjavi joj ljubav. Somija mu kaže da ga voli puno. On stane na ivicu i viče da je ludo voli. Ona se zabrine i kaže mu da ne radi to, zatim se nasmeje.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site