Shakti!Sestre 839. epizoda!Rohan je prihvaćen u porodicu!

Indijske Serije

Shakti!Sestre 839. epizoda!Rohan je prihvaćen u porodicu!

By  | 

Sestre – 2. 9. 2019. – Rohan je prihvaćen u porodicu!

Prevod: Maja 🙂

Somija traži od Mahi da napoji dete mlekom. Mahi odbija da to učini. Šano je sva besna i traži od svoje ćerke da joj obeća da ne ide na tu (Somijinu) stranu i da ne dodiruje više ovo dete. Sindu joj to obećava. Šano je grli i glumata ponovo. Somija pita Mahi šta to govori i ko će dati detencetu mleka, ako ne ona. Prito dođe tu i veli da je Mahi postala beskrupolozna, pa uručuje Somiji bočicu mleka i predlaže joj da ona to obavi. Somija hrani dete i smeška se radosno dok joj Prito govori da je nepotpuna po rođenju, mada je dobila i ljubav supruge i majke. Ravi dođe i izjavi da nije mogla više da trpi, pa je stigla da se umeša. Ovog puta se zamera Somiji da je pogrešila i da ih je puno povredila, pogotovo zbog načina ophođenja prema Šano.

Zatim izjavljuje da niko neće da priđe ovom detetu, niti dodirnuti. Prito je pita da li je gotova i tera je da ide. Ravi je pita da li je zaboravila da joj je ćerka, ova je ponovo izbacuje iz prostorije. Mahi govori Prito da joj se sve veze lome zbog ovog deteta i predlaže joj da se ono pošalje što pre u društvo evnuha, tamo gde i pripada od rođenja. Prito kaže da će veze da se sklapaju i rasklapaju, ali Hir (dete) će da ostane uz njih večno. Ona joj kaže da se ponaša uvek zaštitnički kao danas. Mahi veli da je uradila kako joj je rečeno. Prisetila se kako joj je Prito naredila da ne dopusti bilo kome da dodirne Hir. Somija veruje da će i Sindu i Ravi radosno da prihvate Hir čim otkriju istinu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site