Shastri Sisters ( 160. ep. ) 23.01.2015. - Anuška ne želi da bude ujedinjena s Rajatom!

Indijske Serije

Shastri Sisters ( 160. ep. ) 23.01.2015. – Anuška ne želi da bude ujedinjena s Rajatom!

By  | 

1Shastri Sisters ( 160. ep. ) 23.01.2015. – Anuška ne želi da bude ujedinjena s Rajatom!

Prevod:Nina.Hvala! 😀

Epizoda pocinje sa Shastrijem koji dolazi kod Sareena da pita o Anu.Sareen i Minti kazu da Anu nije tu. Shastri:”Rajat ju je odveo negde.” Sareen:”Izvinjavam se u Mintino ime.Molim te da ne rastavis Anu i Rajata,oni vole jedno drugo mnogo.” Shastri:”Znam sta radim.” On ode odatle.Anu dolazi da se sretne sa Rajatom. Rajat:”Poludeo sam.Osecam se kao da je neko umro,kao da placem.Ne mogu ziveti bez tebe,molim te pricaj sa ujakom, objasni mu da ne ponisti nase vencanje i ne rastavi nas.” Anu:”Sta?Ponistenje?” Rajat:”Znao sam da ne znas nista o ovome,da znas takodje bi poludela kao ja,ti takodje zelis da provedes zivot samnom.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Anu place.On je uhvati za ruku i kaze da moraju uraditi nesto,rastavice ih. Anu:”Pricacu sa Alkom i Rohanom,mozda se tata slozi.” Rajat:”Ne,oni su sa njim.” Ona ga pita da li ce se oni rastati. Rajat:”Ne,to se nece desiti.Oni se trude da nas rastave,moramu pokusati da spasimo nasu ljubav.” Anu:”Sta mozemo uraditi?” Rajat:”Postoji samo jedan put,legalno vencanje moze biti ponisteno samo ako nije konzumirano,kada muz i zena nisu ujedinjeni posle vencanja,da li razumes?Niko nas ne podrzava,ali mi mozemo podrzati jedno drugo,mozemo se ujedniti.” Uhvati je za ruku i kaze da moraju spasiti svoju ljubav,to je jedini put,kaze joj da sve zaboravi,sada su tu samo oni.

( NASTAVAK NA SLED.STR. )

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site