Alka kaže Anuški da i Devyani voli Rajata!

Indijske Serije

Shastri Sisters (89. ep.) 31.10.2014 – Alka kaže Anuški da i Devyani voli Rajata!

By  | 

Bua ji vidi masnoću na bočici, Santo je napeta.Bua ji je ljuta, grdi Santo, govori joj da ide iz kuće.Santo se izvinjava.Alka moli Bua ji da oprosti Santo, Bua ji teško pristane na to.Santo kaže da neće ponavljati grešku.Bua ji oprašta Santo zbog Alke, ali neće i sledeći put.Santo sklapa ruke i zahvaljuje se Alki.Ona ode.Asta u sebi govori da Bua ji nije videla papire za razvod, ali ona će da joj pokaže po svaku cenu.

Sastri je na veceri sa ćerkama, oni jedu, Devyani je i dalje zabrinuta za Neila.Anuska dobije poruku od Rajata u kojoj pise da je halva ukusna, ona posle dobije još jednu poruku, ona se smeši.Devyani to primeti.Anuska ode u kuhinju, Devyani uzme njen telefon, ali Anuska se vrati i uzme ga.

Minti razgovara sa Niki, govori joj da se brine za Neila, Niki joj govori da se ne brine, ona mu je kao majka.Minti plače.Sareen dođe, pita gde je Neil.Minti kaže da je na koledžu.Sareen kaže da laže, Neil nikada ne uči.Minti je ljuta, plače.Sareen kaže da je zabrinut za njega.Minti kaže da se i ona brine za njega. Niki donosi hranu Neilu, on kaže da nije gladan, pita za Devyani.Niki kaže da ne brine za nju, naučićeće ona nju lekciju.Neil kaže da ne želi to.Niki pita šta onda, Neil kaže da želi da ostane tu nekoliko danas.Niki kaže a je to njegova kuća, može ostati koliko želi.Neil kaže da će jesti posle, Niki kaže da će ga ona naterati da jede ako sam ne jede. Niki ode, Neil razmišlja o Devyani i plače.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devyani razmišlja o Rajatu, želi da proveri Anuškin telefon.Ona uzme njen telefon, Anuška se budi i vidi Devyani sa njenim telefonom.
Nastavak na sledećoj strani

Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site