Shastri Sisters – od 292. do 297. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shastri Sisters – od 292. do 297. epizode

By  | 

6

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

292: Minti se brine zbog videa i deli brigu sa Anu.Anu kaze da je to laz.Leela i Kajal ih vide i razmisljaju da to iskoriste.Kajal kaze da ce pokazati video Guggal.Kajal joj pokazuje video gde se vidi da neko ima obucenu Neilovu odecu i ubija Ajaya.Minti je sokirana.Guggal dolazi.Pita Kajal sto ju je zvala.Kajal kaze da su oni dobri ljudi i nevini.Guggal odlazi.

Sud otvara slucaj Rohana.Advokat pita Astu o muzu.Ona kaze da nije zelela razvod.Kaze da su svi u porodici otisli. Rohanov advokat je pita da li je imala nekog coveka u zivotu sa kim je bila jos.Asta gleda u Rohana.

Kajal pocne da muci porodicu i trazi od Minto vodu,pa onda novac i nakit.Preti da ce poslati Neila u zatvor.Minti kaze da ce sve uraditi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


293: Anu pita Minti zasto je zabrinuta.Minti kaze zbog Neila.Anu kaze da to nije Neil.Kajal dolazi i Minti kaze da je sve napravila. Kajal kaze da kuva ponovo,ne svidja joj se.Anu je besna ali je Minti zaustavi,kuvace ponovo.Kajal kaze Minti da zeli njen potpis na papirima kuce,da moze da je istera.Svi su sokirani.Anu kaze da mora to reci Rajatu.Ona ga zove ali je nedostupan.Ona odlazi do Guggal.Guggal kaze da oni muce Kajal.Anu joj isprica sve.Guggal kaze da joj treba dokaz.

Kajal i Leela gledaju u nakit.Anu kaze Minti da moraju da se bore.Kaze da imaju plan.Neil kaze da je super.Minti kaze da je sa njom. Anu dolazi u Kajalinu sobu da nadje CD.Ne nalazi ga.Oni traze u hramu i nalaze CD.Gledaju ga ponovo i na snimku video logo neke kompanije. Minti radi sav posao Kajal.Pita Minti da potpise papire.Anu zaustavi Minti.Minti se potpisuje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site