Shastri Sisters – od 306. do 310. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shastri Sisters – od 306. do 310. epizode

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

306: Minti pozeli dobrodoslicu Deviyani i Shastrijevima.Pita se gde je mladozenja.Onda ugleda Neila i Rajata. Rajat seda do Deviyani.Stavi joj prsten i svi aplaudiraju.Minti place,ne moze da veruje da je prosla godina. Sareen kaze da voli Anu kao cerku,Minti doda da se brinula o svima.

Anu je prikazana sa istim covekom.Hoce da joj poljubi ruku ali ona ne da.On kaze da je voli,kako moze ona da ga ne voli.Spasio joj je zivot.

Neil pokazuje slike Deviyani.Pita je da li joj nedostaje Anu.Deviyani klimne glavom.Deviyani se pita da li bi Anu bila srecna sa tom vezom.Rajat donosi hranu,pita Deviyani da li je srecna.Kaze da mu je pomogla da prodje traumu ali je ona i dalje u traumi.Dolly kaze da Rajat i Deviyani ne izgledaju srecno.Minti kaze da ce oni deliti svoju bol i srecu zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Covek kaze Anu da su je seljaci doveli kod njega.On je bio njen doktor,spasio ju je i Bog ih je ujedinio.On prica sta je sve uradio za nju,prikazuju flash back.Kaze da je ziva samo zbog njega.Anu mu zahvali ali ga moli da nadje njenu porodicu.On je pita ko su oni.Ona kaze njen muz,svekar,svekrva,dever.On kaze da ce ih pronaci ako su tu negde.Odvodi je kod njega kuci.U sadasnjosti Anu place.Kaze da nista nije u redu,nije je pustio da ide godinu dana.Ona kaze da ga ne voli,voli svog muza.On kaze da ako neko dodje u njen zivot,ubice ga.On odlazi odatle.Sluzavka ga zove i on pita sta se desilo.Ona hoce da ide.On joj kaze da dodje sutra.Anu izlazi odatle i vidi da sluzavka odlazi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site