Shastri Sisters – od 321. do 325. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shastri Sisters – od 321. do 325. epizode

By  | 

5

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

321: Anu se priseca svega sto je videla.Iznenadjena je i place.Odlazi do Alke,prica joj sve.Alka je sokirana.Anu kaze da moraju naci dokaz i reci svima.Anu vidi zatim da Sameer odlazi.Sareen i Minti ga zaustave i pitaju o dorucku.Rajat kaze da ce jesti u firmi.Anu se namerno sudari sa njim i papiri mu padnu.Sareen mu pomaze i pita kakva je to mapa.Sameer kaze da je to misija.Uzima stvari i odlazi.Anu ga prati ali je Minti zaustavi.Anu informise Alku.Anu kaze da se plasi od toga sta Sameer radi.

Rajat pokusava da se oslobodi.Anu misli da Sameer moze da uradi bilo sta u kancelariji.Deviyani dolazi tu i kaze joj da stavi dorucak u frizider.Anu joj kaze da odnese Rajatu rucak u kancelariju.Deviyani se slozi.Anu kaze da bi i ona posla. Deviyani i Mitni joj dozvole.Sameer proverava fajlove u Rajatovom racunaru i kopira sve.Deviyani i Anu dolaze tu i on krije lapotp.On zahvali Deviyani,odvodi ih do kantine.Anu nalazi izgovor i odlazi odatle.Pita se zasto on uzima fajlove.Sameer dobija poziv i odlazi.Anu uzima slike iz laptopa i odlazi.Sameer saznaje da je Rajat pobegao.Sokiran je.Anu cuje to i misli da pricaju o Rajatu,mora ga naci.Sameer kaze Deviyani da je hitno i mora ici.On grdi siledzije i pokusava da nadje Rajata. Rajat se krije iza drveta.Sameer ga nadje i uperi pistolj u njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site