Shastri Sisters – od 326. do 328. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shastri Sisters – od 326. do 328. epizode

By  | 

1

Prevod: Nina. Hvala! 🙂

326: Sameer prica sa siledzijom,prica o Anu,kaze da mora da je ubije pre nego sto neko ne sazna.Neka pazi Rajata.

Alka dolazi do Deviyani i kaze da mora nesto da joj kaze.Anu dolazi i skida veo.Deviyani je sokirana videvsi je.Zagrli je i pita zasto nije izasla pred sve.Anu kaze da mora da joj isprica nesto vazno.Isprica joj sve o Sameeru.

Sameer dolazi kuci i Shastri ga zaustavi,pita ga gde je bio.Sameer kaze u kancelariji.Shastri kaze da ga je video u marketu i zvao.Sameer kaze da je na tajno misiji i da ne moze da kaze lokaciju.

Deviyani je sokirana i pita za koga se to udala.Sameer ide ka sobi.Anu kaze da ne zna kako da kaze,on je pokusao da je ubije,moze sve da uradi.Deviyani pita gde je Rajat.Anu kaze da ne zna,mozda ga je Sameer uhvatio.Anu kaze da zna da su sestre sa njom,borice se i pobediti.Sameer dolazi i Deviyani se okrene.Ona je sama i pita ga kako je dosao rano danas.On je pita sta krije.Ona je napeta jer su Anu i Alka sakrivene.On odlazi i Alka i Anu izlaze.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rohan kaze Vrindi da nije spreman da se opet ozeni.Vrinda ga pita da li jos voli Anu.Ona mu objasni i kaze mu da razmisli ponovo.On ugleda Alkinu sliku i seti se vencanja.

Minti pita Mony da napravi hranu.Deviyani pita Anu o planu.Anu kaze da moraju saznati Rajatovu lokaciju,moraju ga pratiti.Deviyani kaze da su izgubili jednom,nece je ostaviti sada. Anu kaze da prica kao Alka.Deviyani zaustavi Sameera i kaze da je odvede u market.On kaze da ima vazan posao.Minti pita koja misija.On kaze Deviyani da se spremi.Minti se pita sta je bilo sa njim,to nije njen Rajat.

Deviyani prica sa Alkom i pita Sameera da joj pomogne u odabiru odece.Ona kaze Alki da je Sameer otisao.Alka kaze da ga ceka napolju.Deviyani joj pozeli sve najbolje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site