Sherdil Shergill – 10. epizoda - Rađ i Manmit su primorani da spavaju zajedno!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 10. epizoda – Rađ i Manmit su primorani da spavaju zajedno!

By  | 

Sherdil Shergill – 10. epizoda – Rađ i Manmit su primorani da spavaju zajedno!
Rađ govori Manmitinoj porodici da će spavati u gostinjskoj sobi pošto ima običaj da hrče, probudiće i dete i Manmit. Čuvši ovo, Manmitin ujak izjavi da je u redu da spavaju zajedno jer već imaju bebu. U međuvremenu, Rađa nazove Niki i on se slučajno javi. Svi se šokiraju kada ga ona nazove “janu” (dušica na indijskom – prim.prev). Manmit mu brzo uzima telefon i kaže Niki da je „dušica Anmol“ u redu, da su malo zauzeti pa će razgovarati kasnije, i prekida poziv. Nakon poziva, ona pojasni svima da je to Rađeva sestra koja kobajagi zove Anmola “dušica”, što razjašnjava njihovu zbunjenost.
Kasnije uveče, Ađit se pridruži Manmit ispred kuće i oni se kroz razgovor malo zbliže. On pokaže svoju brigu za Manmit po prvi put otkako je stigla rekavši da to što je nezadovoljan njenim izborima ne znači da je ne voli. Pita kako je. 
U njihovoj sobi, Punit saopšti Ađitu da mora da deli krevet sa Rađom jer on nije Manmitin pravi muž, kako da spavaju zajedno. Čuvši ovo, on se izobliči, ali Punit mu striktno naredi da se prilagodi jer ona ne može dozvoliti Manmit da deli sobu sa Rađem. Ovaj i dalje negoduje, nema šanse da on deli krevet s tim tipom.
S druge strane, Manmit se rasplače dok govori Rađu da Ađit tek treba da prihvati Anmola kao svog unuka. Nju je pitao kako je, a Anmola nijednom nije pogledao. Čak je izjavio da je stvar koju je kupila. Videvši je tako emotivnu, on pokuša da je oraspoloži uveravajući je da će Ađit prihvatiti Anmola jer mu je ipak unuk. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site