Sherdil Shergill – 18. epizoda - Nirali kuje planove da oženi Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 18. epizoda – Nirali kuje planove da oženi Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – 18. epizoda – Nirali kuje planove da oženi Rađa!
Rađ se probudi i primeti da je Manmit zaspala na sofi. Reši da je ne probudi i odlazi nakon što je pokrije.
U međuvremenu, Nirali i Čoti čekaju da se Rađ vrati kući pošto sumnjaju da nešto i dalje ne štima u vezi sa trenutnom situacijom. Rađ se po povratku u sobu iznenadi kada vidi da ga majka i sestra čekaju. Nirali ga pita gde je bio, a on je slaže da je bio na kafi sa prijateljima. Ipak, Čoti sumnja da nešto nije u redu i pokuša da ga ispita, ali je on nekako izbaci iz sobe. Nakon što legne na krevet da spava, Rađu stiže video poruka od Niki da mu neće dozvoliti da pobegne iako je blokirao njen broj. On ne zna kako da se oslobodi više od nje.
Sledećeg dana, Manmit kao po običaju stiže u kancelariju i šokira se kada u svojoj kancelariji zatekne Rađa kako je čeka. Dok njih dvoje pričaju, Mišra ih špijunira. Manmit namerno naredi Rađu pred svima da prisustvuje večerašnjem sastanku u vezi novog klijenta. Nirali ga isto zove da se nacrta kući do 17h, pozvala mu je potencijalnu ženu sa porodicom. On pokuša da se izvuče ali ona ga ne sluša.
Niki se približi Radeu i zavodi ga kako bi izvukla informacije o Rađovoj porodici.
Manmit upozori Rađa da Niki neće mirovati, ali on je ne shvata ozbiljno.
Kasnije, Vidja zove Manmit da hitno dođe kući jer se Anmolu nešto dogodilo. Manmit obavesti i Rađa da što je pre moguće dođe kod nje kući. Nakon što stignu, oboje saznaju da je Anmol nešto progutao dok se igrao. Rađ je pozvao doktora kog poznaje da izvadi grašak Anmolu, a Manmit se drži za njega dok sve to traje za emotivnu podršku. Doktor govori Rađu da nije znao da je oženjen, na šta se Rađ neugodno nasmeje i kaže da on i Manmit nisu u braku.
S druge strane, Bairav i cela porodica čeka da se Rađ vrati kući jer je devojka sa porodicom došla da ga upozna, ali njega nema.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site