Sherdil Shergill – 2. epizoda - Ađit postavi Manmit uslov za dolazak na Gunđanino venčanje!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 2. epizoda – Ađit postavi Manmit uslov za dolazak na Gunđanino venčanje!

By  | 

Sherdil Shergill – 2. epizoda – Ađit postavi Manmit uslov za dolazak na Gunđanino venčanje!
Rađ se stvori pravo ispred Manmit: “Žalila si se mom ocu na mene, zašto si morala sve to da mu napričaš? Ne znam za tebe, ali ja se ne svađam sa ocem, trudim se da ga usrećim, a ti si uništila sve te pokušaje!”
Manmit: “Kakvi pokušaji, tvoje laži i lažni falsifikati? Ti nisi ništa drugo nego sin jednog bogataša, bez ikakvog talenta i cilja.”
Rađ: “Mnogo puta si mi ponovila jedno te isto, dosadilo mi je.”
Manmit: “Dobro, reći ću ti novu reč – nepotizam. (Objasni mu značenje te reči.) Nekom normalnom učeniku si ukrao mesto u firmi.”
Rađ: “A je l, kako se taj zove?”
Manmit: “Vidiš, ti i ja smo skoro vršnjaci. Moj tata nije hteo da ja radim, ali se ja jesam potrudila i postala direktor kompanije. Zato sam uložila mnogo napornog rada. Probaj i ti da staneš na svoje noge, ne na noge svog oca, pa ćeš videti.”
Rađ: “Pričaš isto kao moj tata, ama identično! I on stalno ponavlja da je vredno radio i obogatio se, daj opusti se, zvučiš kao da si njegova generacija! Šta sam ja kriv što sam sin bogataša, to je verovatno nagrada za moja dobra dela iz prošlog života.”
Manmit ne može više da ga sluša, kaže mu da ode. On veli da hoće, ide. Ali će joj rešiti sve nastale probleme u kompaniji. Ona ga pita da li stvarno misli da će je baciti s nogu, on je za nju samo jedna obična linija koju svakodnevno precrta preko datuma na kalendaru, i to s ogromnim zadovoljstvom. Rađ joj pokaže da on isto radi, podjednako se obožavaju. Daje joj slike sa današnjeg snimanja, lepša od toga ni ne može biti jer nije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site