Sherdil Shergill – 22. epizoda - Manmit odvodi Rađa u bolnicu!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 22. epizoda – Manmit odvodi Rađa u bolnicu!

By  | 

Sherdil Shergill – 22. epizoda – Manmit odvodi Rađa u bolnicu!
Rađa je jako udario preko glave tip koji se pobunio tokom nastupa. Neki ljudi se nađu u blizini zbog čega on pobegne odatle. Ovi zovu hitnu pomoć ali Rađ nekako sedne u taksi i odlazi odatle.
Manmit stiže kući i prijatno se iznenadi kada vidi roditelje kako je čekaju. Priča im kako su ona i Gunđan bile zabrinute za njih. Punit laže da su hteli da je iznenade. Neko pozvoni pa Manmit ide da proveri. Šokira se kada na vratima ugleda Rađa koji je povređen na čelu. Rađ se sruši i veli da su ga pretukali, Bairav ne sme da sazna za to. Ađit bi da odmah okrene Bairava, ali ga Manmit zaustavi i govori da će ona odvesti Rađa u bolnicu sa Ašokom.
Nirali je zabrinuta jer se Rađ nije vratio kući, kaže Bairavu kako je videla Anmolovu sliku i njegov nos izgleda baš kao Rađov. Bairav joj govori da prestane da razmišlja i da sva deca u detinjstvu izgledaju isto. Ali ona ga prekori govoreći da je postao bezosećajan. Anmol im je došao na kućni prag, ali nije mogla da ga upozna i ako u budućnosti sazna da je Anmol zapravo njihov unuk, nikada sebi neće oprostiti.
Manmit odvodi Rađa u bolnicu i vidi ga kako ga Rade stalno zove. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site