Sherdil Shergill – 23. epizoda - Rađ je rešio da se oženi!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 23. epizoda – Rađ je rešio da se oženi!

By  | 

Sherdil Shergill – 23. epizoda – Rađ je rešio da se oženi!
Ađit predlaže da porazgovaraju kod kuće. Bairav se ne slaže s tim i pita Rađa ko ga je i zašto napao, te na čemu je uopšte sa Manmit. Rađ odgovara da su hteli da ga opljačkaju, nije ih video u mraku, pobegli su mu sa novčanikom nakon što su ga pretukli. Bairavu ova priča pije vodu, obrati se i Manmit. Manmit ga uverava da je sve ono što mu je rekla po povratku iz Šimle istina. Nakon što saznaju za Nikin snimak, Rađ kaže Bairavu da mu samo hteli da se otarase od Niki koja je bila sponzoruša. Bairav je odlučio da Rađ više ne radi kod Manmit. Ona se rado složi s ovim, Rađ deluje nezadovoljno. Nakon što krenu kući, Rađ bi da ga Manmit još jednom pogleda pre odlaska, ushićen je kada ona to zaista učini. 
Bairav naredi Murariju da istraži slučaj i sazna zašto su napali Rađa. Rađ ukopča da Murari istražuje slučaj i u panici nazove Manmit. Manmit je sa roditeljima u istoj radnji u kojoj kupuju Nirali i ćerke. Čoti čuje da Manmit razgovara sa Rađom. Nirali se razneži kada ugleda malog Anmola sa Punit. Krene da ga dotakne ali se priseti Bairavovih reči i žurno odlazi odatle sa ćerkama.
Kasnije, Bairav i Nirali saopšte Rađu da će morati da se oženi. Bairav veli da nema pritiska, ali bilo bi dobro da to obave u narednih 15 dana. Čoti im je naravno ispričala da su on i Manmit krišom pričali. Rađ nije oduševljen ovim vestima, bez reči odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site