Sherdil Shergill – 24. epizoda - Rađ upozna Manišu koju predstavi Manmit kao buduću ženu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 24. epizoda – Rađ upozna Manišu koju predstavi Manmit kao buduću ženu!

By  | 

Sherdil Shergill – 24. epizoda – Rađ upozna Manišu koju predstavi Manmit kao buduću ženu!
Rađ stiže u kancelariju baš kada Manmit održava malu puđu povodom praznika. Priđe joj i zamisli da su romantični. Trgne se tek kada se opeče na plamen od dije. Mišra ga zavitlava, pita zašto je došao ako nema više obavezu. Rađ veli da je zaboravio neke svoje lične stvari. Manmit komentariše da je mogao da im javi, Mišra bi to poslao. Mišra ističe da mu je ostala samo olovka i papir na kom su neke žvrljotine. Rađ otvori svoju jaknu i pokaže im majicu na kojoj je ispisano “RKY Swayamvar” (ako je verovati Guglu, “Swayamvara”, u staroj Indiji, bila je metoda braka u kojoj je žena birala muškarca za muža iz grupe prosaca – prim.prev.) Husein ga pita je li ozbiljan na šta mu Rađ govori da se ozbiljno ženi i doda da će dobiti pozivnicu. Mišri se obrati da zadrži olovku, on će uzeti samo papir. Ubrzo čuje da je svo osoblje pozvano na sastanak jer će nakon toga biti dat trodnevni odmor povodom praznika. Reši da se suoči sa Manmit i pita je šta joj je, zašto je tako na distanci sa njim. Zar se nisu sprijateljili. Manmit ističe da su njih dvoje bili samo kolege, ona je malo skrenula s puta ali se ubrzo vratila. On je čvrsto uhvati za ruku ali osoblje ulazi unutra tako da Manmit započinje sastanak.
Nakon sastanka, Rađ i Manmit zastanu negde putem. Manmit ga pitao čemu sada želi da razgovara, žuri jer ima porodičnu večeru… Rađ veli da porodica, a on nije pre par dana bio deo te iste porodice? Šta joj je? Zašto nije pokušala da mu pomogne da spreči njegovo venčanje kada joj je ispričao. Ljutito traži od nje da mu odgovori na pitanje! Manmit odgovara da je on taj koji bi trebao da joj odgovori da li je voli. Rađ se šokira, kroz glavu mu prođu njihovi zajednički trenuci. Naglas kaže da je poludela, uopšte nije tako. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site