Sherdil Shergill – 25. epizoda - Manmit se sprijatelji sa Anišom!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 25. epizoda – Manmit se sprijatelji sa Anišom!

By  | 

Sherdil Shergill – 25. epizoda – Manmit se sprijatelji sa Anišom!
Rađ upozna svoju verenicu Anišu sa Manmit. Kaže da su došli da vide stan na poslednjem spratu jer će se uskoro venčati pa odvojeno preseliti od njegovih. Sav važan doda da je veridba za dva dana i pita Manmit hoće li prisustvovati. Sada moraju da krenu pošto moraju negde. Međutim, Manmit ih poziva unutra i insistira da ih ne može pustiti na takav praznik da samo odu. Rađ pokušava da smisli izgovore da odu, ali Manmit nastavi komunikaciju sa Anišom što njega iznervira jer je ljubazna prema njoj. Manmit pita Anišu kada su se upoznali i odlučili da se venčaju. Aniša odgovara da nekoliko sati ranije. Manmit se celo vreme nasmejana malo začudi brzini. Još pohvali Rađa kod nje da je dobar momak. Rađ odlazi u toalet gde mu nije jasno zašto je hteo da isprovocira Manmit i doveo Anišu kod nje. Kako je zaboravio, pa Manmit Šergil je to. Punit ga na izlasku susretne i pita kako ih je tako brzo učinio strancima, ništa im nije spomenuo za ženidbu. On je nazove tetom, ali ona insistira da je zove majkom (kao što bi svekrvu). Mnogo joj se dopalo kad je tako zvao u Šimli. Rađ krene, ali se zaustavi i iznenadi kada ga ona upita da li ne želi da se ženi. On se malo pravi lud i pita što bi doveo Anišu da ne želi, odlazi.
Manmit poklanja Aniši parfem koji je kupila u Parizu. Smisao za modu im je sličan tako da oseća da će joj se dopasti. Aniša proveri i kaže da je to zapravo njen omiljeni parfem. Obe se smeju. Stiže Rađ koji nije oduševljen razvojom situacije, veli Aniši da krenu.
U autu, Aniša upita Rađa zašto ju je odveo da vidi Manmit na šta on smišlja neke izgovore. Aniša zaključi da se između njih dvoje nešto dešava. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site