Sherdil Shergill – 27. epizoda - Veridba Aniše i Rađa!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 27. epizoda – Veridba Aniše i Rađa!

By  | 

Sherdil Shergill – 27. epizoda – Veridba Aniše i Rađa!
Punit se priseća Rađovog i Manmitinog odnosa iz Šimle i Nikinog snimka, govori Ađitu da moraju ići na Rađovu veridbu pošto strahuje da će doći i Gunđanini te saznati pravu istinu o odnosu Manmit i Rađa. Ađit odbija pošto je Manmit izričito rekla ne. Međutim, stiže Manmit koja im kaže da se spreme za veridbu.
U rezidenciji Jadavovih, svi su u gužvi jer su u toku poslednje pripreme pred veridbu.
Manmit nazove Rađa da ga pita koja je Anišina omiljena boja, želi nešto da joj pokloni. Rađ joj sav opušten poručuje da obavezno dođe na veridbu. Manmit je drago što se ženi.
Čoti razgovara sa misterioznom osobom preko telefona kojoj govori da sve mora proteći po planu inače će iskusiti njen gnev. Naišla je Nirali i Čoti brzinski slaže da je pripretila Manmit da ne pokušava da im pokvari veridbu. Nirali je prekori što takvo nešto radi na svoju ruku.
Rađ podeli sa Nirali da ima neki čudan osećaj, sve se brzinski izdešavalo, pita radi li pravu stvar. Ona mu predlaže da zamisli jednu scenu; kako je vreme za porodičnu sliku, ali svi su tu sem njegove izabranice. Rađ sve zamišlja kako mu i kaže, ali iznenada otvori oči pošto je njegova izabranica i devojka koja je sela kraj njega zapravo Manmit, a ne Aniša.
Ubrzo započinje veridba. Aniša stiže sa svojom porodicom, Jadavovi ih toplo dočekaju. Pridruži im se i Rađ. Oni se skupe da naprave porodičnu sliku, ali se sasvim slučajno Aniša sagne i naiđe Manmit koja ispadne na slici umesto nje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site