Sherdil Shergill – 28. epizoda - Niki se pojavi na veridbi!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 28. epizoda – Niki se pojavi na veridbi!

By  | 

Sherdil Shergill – 28. epizoda – Niki se pojavi na veridbi!
Bairav izlazi na scenu i najavljuje početak svečanosti, predstavljajući obe porodice gostima. Manmit sedi sa Anmolom za stolom i gleda Anišu i Rađa kako se penju na scenu. Rade predaje prsten Rađu i traži od njega da u filmskom stilu zaprosi Anišu. Rađ klekne i zaprosi je zamišljajući Manmit. Aniša pristaje, razmene prstenje. Anmol glasno počne plakati, zbog čega Manmit iskoristi priliku da pobegne iz gužve i sabere se. Manmit ubrzo zatekne Niki (ne vidi joj lice zbog vela) koja priča telefonom sa Čoti. Pita je ko je ona, ali Niki joj nekako uspe pobeći. Ubrzo, Niki se popne na stolicu i otkrije svoje lice šokirajući većinu, rekavši da mora otkriti Rađove tajne. Kako je nju nasamario da je voli, ali i Manmit koja je majka njegovog deteta. Kao dokaz, pred svima pusti snimak u kom je Manmit slagala da je udata za Rađa i da im je Anmol sin. Svi su u šoku, a Rađ objasni Aniši da su slagali Niki koja je bila samo za njegovim novcem. Međutim, Niki to poriče uz argument da bi u tom slučaju unovčila ček od 10 laka koji joj je Bairav dao da je ućutka. Gopal pobesni na Bairava da ga je slagao, a Čoti uspešno pošalje Niki odatle nakon što joj je prebacila ogromnu svotu novca.
Nakon što je Gopal pozove da ona ispriča istinu, Manmit prilazi Aniši pred svima i otkrije joj kako je dobila Anmola, da mali nema oca. Međutim, baš kada Gopal i Aniša skoro poveruju u istinu, uključi se Gunđanina svekrva koja pred svima kaže da su ovo dvoje prisustvovali Gunđaninom venčanju kao bračni par. Pokazuje i slike sa venčanja zbog čega su ponovo sve oči uprte u Manmit i Rađa.
Epizodu pogledajte OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site