Sherdil Shergill - 35. epizoda - Rađ je novi šef Manmitine kompanije!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 35. epizoda – Rađ je novi šef Manmitine kompanije!

By  | 


Sherdil Shergill – 35. epizoda – Rađ je novi šef Manmitine kompanije!

Rađ, slomljen zbog Manmitine izdaje, razbije ogledalo u svojoj sobi. Kod njega dolazi Bairav koji ga uteši, nakon čega mu ovaj govori da želi nešto od njega kako bi se osvetio.
Manmit ostavi Punit uzorak za Anmolov DNK test koji Jadavovi trebaju pokupiti, a ona (Punit) joj otkrije da će sa Ađitom i Anmolom posetiti hram koji se nalazi u blizini Mumbaja. Husein preko telefona hitno pozove Manmit u kancelariju. Manmit u kancelariji sazna da je Bairav odlučio da proda 51%  akcija koji su dali kada su uzimali zajam od njega. Bairav saopšti njoj i Huseinu da je imenovao novog generalnog direktora koji će biti šef kompanije. U kancelariju stiže novi šef sa gomilom telohranitelja – to je zapravo Rađ, u potpuno novom izdanju. Manmit ga ispituje šta se dešava, ali se on pravi da je ne poznaje. Ona i Husein su iznenađeni njegovom promenom ponašanja. Manmit se i razbesni kada Rađ odluči da joj preuzme kancelariju. 
Punit odlazi kod Jadavovih pod izgovorom da je donela Anmolove uzorke za DNK test. Nirali je njeno (Punitino) ponašanje sumnjivo, ali joj ne govori ništa.
Manmit je došla u kancelariju da pokupi porodičnu sliku. Rađ joj traži da se mirnim putem povuče i potpiše ostavku. Nikada joj neće oprostiti što mu je uništila san da ode u Sidnej. Manmit mu govori da joj nikako ne može nauditi jer će i on biti povređen kada njoj zada bol. Emotivna je kada joj on prizna da je i dalje voli. Otkrije mu da ne namerava tako lako napustiti kompaniju koja je njen dom. Ubrzo, Manmit je iziritirana Rađovom novom sekretaricom koja nema pojma o životu, ne zna gde je njen (Manmitin) novi sto za rad. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site