Sherdil Shergill – 36. epizoda - Rađ provocira Manmit!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 36. epizoda – Rađ provocira Manmit!

By  | 


Sherdil Shergill – 36. epizoda – Rađ provocira Manmit!

Manmit gleda svoju porodičnu sliku kada unutra uđe Rađ koji se zakašlje da joj privuče pažnju. Zanima ga koga je pitala da zauzme kafeteriju i pretvori je u svoju kancelariju. Manmit ga poredi sa čuvarom i veli da je mogao da joj kaže da je problem bilo kada u toku prethodnih 3 sata, dok je nameštala svoj lični prostor za rad. Ubrzo po njegovom izlasku, kod Manmit dolazi Husein izrevoltiran Rađovim ponašanjem. Manmit ga uverava da nema potrebe da se žali Bairavu. Husein izjavi da čak i za bezobrazluk postoji mera. Manmit promrmlja da (Rađ) nije drzak, već povređen, ne zna šta radi. Husein se začudi što ona odjednom počne da se smeje, ali mu sve postane jasno kada se okrene i ugleda Mišru koji u blizini sve snima. Dogovore se da se večeras nađu da popričaju o celokupnoj situaciji. 
Mišra je došao da preda Rađu njegovu tablicu sa imenom, stoji mu na raspolaganju za bilo šta. Kada ga Rađ ispita, Mišra mu otkrije da Husein i Manmit večeras idu na večeru.
Uveče, Manmit se sprema za večeru i komentariše da joj se ostvario san vezano za porodicu. Rađ joj nenajavljen dolazi u posetu kako bi joj kobajagi vratio novac koji mu je pozajmila. Pre odlaska joj saopšti da će je od sada zvati dušom i da joj je otkaz jedini spas od njegovog mučenja.  
Sledećeg jutra, Husein i Manmit su pozvani na neku lokaciju gde ubrzo stiže i Rađ.
Jadavovima astrolog saopšti da će Rađa duboko povrediti oni koji su mu najbliži.
Rađ saopšti radnicima da je rešio da renovira kuću gde ih je sve pozvao. Manmit i on se slučajno nađu u istoj sobi gde je on provocira skidajući košulju i približavajući joj se. Na kraju je direktno upita da li ga voli. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

 

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site