Sherdil Shergill – 5. epizoda - Manmit otkrije šta Rađ radi, Gunđan pokuša da se ubije!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 5. epizoda – Manmit otkrije šta Rađ radi, Gunđan pokuša da se ubije!

By  | 

Sherdil Shergill – 5. epizoda – Manmit otkrije šta Rađ radi, Gunđan pokuša da se ubije!
Manmit se skandalizuje i upita Huseina da li je poludeo. Husein je ubeđuje da Rađ, ruku na srce, stvarno dobro izgleda. Uklopiće se kao Anmolov tata. U kancelariji svakako ništa živo ne radi, može njoj pomoći i time će osloboditi i njega muke. Manmit primeti da Rađ odlazi, ali danas je čudom sreda, zašto onda ide tako rano. Pozdravi se sa Huseinom i reši da ga prati. Usput je nazove Gunđan kojoj saopšti da je konačno, doći će samo sa Anmolom. Gunđan se razbesni i prekine joj poziv. Rađ je ušao unutar neke zgrade, a zatim i na neka vrata. Čuvari na ulazu govore Manmit da je ulaz za goste sa druge strane. Njoj nije jasno, pita šta je to, plesni bar ili pab. Potom pogleda da piše “Kuku bar”. Uđe sa druge strane i ugleda Rađa koji je zapravo komičar. Rađ, po izlasku na scenu, odmah počne sa svojim šalama za publiku, veli da ga svi zovu “mamađi” (ujak na indijskom) jer je rođen nakon dve duplo starije sestre, tako da je po rođenju već imao nećaka i nećaku. Zatim prelazi na priču o njegovoj šefici, Manmit, koja je, iako iz malog grada, uspela da izađe na kraj sa njih 14 muškaraca na poslu i izmenila se iz Šergil (Manmitino prezime) u Šerdil (lavljeg srca). Manmit ga pomno sluša, nazire joj se osmeh, deluje dirnuto onim što je rekao. Rađ je i dalje hvali (ne znajući da je prisutna) da svima upravlja kako treba. Dobro, istina je da je ne gotivi i da su kao rogovi u vreći… Pre odlaska savetuje publiku da aplaudiraju što glasnije mogu jer on nije ni na jednoj društvenoj mreži, tako da ne mogu da ga lajkuju ili da se pretplate. Čak i Manmit tapše. 😀 (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site