Sherdil Shergill – 57. epizoda - Manmit u vili Jadavovih čeka pakao!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 57. epizoda – Manmit u vili Jadavovih čeka pakao!

By  | 


Sherdil Shergill – 57. epizoda – Manmit u vili Jadavovih čeka pakao!
Rađ demonstrira Manmit kako da postane malo romantičnija nego što jeste. Njih dvoje odjednom počnu kašljati i izlete iz sobe zahvaljujući crvenom čiliju koji je Prijanka sa mužem namerno dodala u ventilaciju. Iako Bairav i Nirali imaju predlog gde da spavaju (pošto ne mogu u sobi), Rađ izjavi da će se on i Manmit snaći. On na kraju namešta krevet u bašti za njih dvoje. Ćaskaju pre spavanja. Ona i dalje ne može da veruje da se udala za njega. Rađ je pomalo iznenađen što joj se Manmit spava, ali ubrzo leže i on.
Sledećeg jutra, Pankudi otrči da prenese Nirali kako su ovo dvoje spavali u bašti. Manmit razgovara sa majkom koja joj govori da je sada čekaju mnogi testovi i da je najvažnije da održi strpljenje. Kod nje u sobu stiže i Nirali koja joj ubrzo saopšti da će od sada kao udata žena morati da nosi sarije u kući. Manmit nije baš ushićena ovim, pokuša joj objasniti da joj je njena odeća udobnija, ali je Nirali izričita da će morati da promeni naviku, sada je udata žena. Uostalom, u narednih nedelju dana svakako ne može izlaziti iz kuće. Večeras je još jedan ritual, Prijanka će joj sve objasniti. Stiže i Rađ, ali mu Manmit ne otkrije ništa od onoga što joj je maločas malo zasmetalo. Ide da se presvuče.
Za stolom za doručak, Rađ je opčinjen kada Manmit siđe obučena u plavi sari. Bairav im priča kako ga njihov prvi bračni dan mnogo podseća na njegov sa Nirali. Nirali odvodi Manmit u kuhinju gde je predstavi njihovom slugi. Takođe joj odmah saopšti su od sada odgovornost i za kuću i za kuhinju u njenim rukama. Već se vidi da namerava da joj maksimalno zagorča boravak u kući. Kraj epizode

Sve epizode serije “Sherdil Shergill”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site