Sherdil Shergill – 67. epizoda - Manmit je odlučila da podnese ostavku!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 67. epizoda – Manmit je odlučila da podnese ostavku!

By  | 


Sherdil Shergill – 67. epizoda – Manmit je odlučila da podnese ostavku!
Ukućani pokušavaju da nahuškaju Rađa koji odlazi od kuće.
Punit primeti da Gunđan zove Rađa. Gunđan je slaže da ga je nazvala zato što se Manmit ne javlja. Punit je upita da li joj je povratna karta rezervisana i po Gunđaninoj priči primeti da nešto nije u redu. Gunđan vidi da je svekrva (koja je otputovala nazad) zove.
Manmit stiže kući gde su ukućani neprijateljski nastrojeni prema njoj. Nirali ne zaklapa, a Manmit pokušava da objasni Bairavu da je sve uradila protiv svoje volje, klijenti su pretili da će dići ruke od projekta. Kući se vraća i Rađ koji je mrtav pijan. On optužuje Manmit za gomilu stvari i veli da mu je žao što nije zatražio njenu dozvolu da se napije. Manmit je neprijatno iznenađena njegovim ponašanjem.
Gunđan priča sa svekrvom koja je pritiska da izvuče Rađu novac. Gunđan joj traži vremena. Punit prisluškuje razgovor.
Manmit govori Jadavovima da će im situaciju objasniti Rađ kada se otrezni i odlazi za njim. Na hodniku, Rade pridržava Rađa koji govori Manmit da će spavati u bašti i razbije vazu. Manmit se u sobi priseti incidenta iz detinjstva i majčinih reči i kaže sama sebi da neće plakati, greška ovoga puta nije njena.
Husein je šokiran kada mu sutradan Manmit pokaže pismo za ostavku. Manmit ga uverava da i dalje svim srcem voli tu kompaniju, ali da je to za sad najbolje rešenje.
Rađ se u bašti probudi, a Rade mu otkriva da nije sinoć najbolje postupio. Rađ ubrzo stiže u kancelariju gde upita Huseina za Manmit. Njega kobajagi ne pogađa vest da je Manmit rešila da se povuče i da ostavku jer je valjda shvatila svoju grešku. Husein mu saspe u lice da je greška zapravo njegova jer su klijenti bili i više nego razočarani njegovom prezentacijom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site