Sherdil Shergill – 69. epizoda - Bairav pred svima polije Nirali vodom!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 69. epizoda – Bairav pred svima polije Nirali vodom!

By  | 


Sherdil Shergill – 69. epizoda – Bairav pred svima polije Nirali vodom!
Rađ odvodi Manmit kod Punit kući i našali se da je htela da ga ostavi. Punit je isto šaljivog raspoloženja, upita Manmit da li se seća da je sutra Anmolov rođendan. Manmit, naravno, potvrdi. Punit je upita hoće li proslaviti, ali Manmit se dvoumi zato što Jadavovi još uvek nisu u potpunosti prihvatili nju i Anmola. Rađ čuje njihov razgovor i nasamo otkriva Punit da će proslaviti Anmolov rođendan kod njega kući kako dolikuje, samo da ništa ne spominje Manmit jer se sigurno ne bi složila.
Rađ i Manmit se vraćaju kući, gde se Bairav i Nirali izvinjavaju Manmit i mole je da ne ostavlja Rađa zbog njihovih grešaka. Rađ saopšti svojima da želi vratiti kompaniju Manmit da rukovodi kao što je ranije. Takođe im otkriva, kada Manmit ode, da je sutra Anmolov rođendan koji želi da proslave. Bairav se rado složi i predlaže da organizuju veliku zabavu.
Sledećeg jutra, Manmit čestita malom Anmolu rođendanu, ljuta je što se Rađ ne seća rođendana. Kada ona ustane, Rađ čestita malom rođendan i nazove Punit da obavi svoje. Punit zove Manmit da kobajagi provedu dan zajedno. Manmit ubrzo odlazi, na šta se Bairav čudi što ih je Rađ zamolio da se prave kao da se ne sećaju za rođendan. Rađ ga uverava da je sve isplanirao.
Punit pod izgovorima dovodi Manmit nazad kući, i Manmit je prijatno iznenađena kada ugleda sve na zabavi kako čestitaju Anmolu rođendan. Atmosfera na rođendanskoj zabavi je sjajna sve dok Bairav slučajno ne padne zbog Nirali. Iako se Nirali izvinjava za svoju grešku, Bairav je polije vodom što zgrane sve prisutne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site