Sherdil Shergill – 7. epizoda - Rađ prihvati Manmitinu ponudu!

Indijske Serije

Sherdil Shergill – 7. epizoda – Rađ prihvati Manmitinu ponudu!

By  | 

Sherdil Shergill – 7. epizoda – Rađ prihvati Manmitinu ponudu!
Rađkumar posrne od šoka kada mu Manmit zatraži da postane njen muž i Anmolov otac na četiri dana. Nakon što mu pomogne da ponovo sedne, ona ga zamoli da se smiri i kaže mu da samo mora da glumi njenog muža pred njenom porodicom. Rađ malo razmišlja i zaključuje da pokušava da ga iskoristi i ismeje jer je saznala za njegovu tajnu. Manmit razjasni da ga ne iskorištava ili ucenjuje koristeći njegovu tajnu i da iskreno traži njegovu pomoć. On razume njenu situaciju, ali joj kaže da nije pogodan za tu ulogu. U pokušaju da ga još jednom ubedi, Manmit mu ispriča o situaciji u kojoj se nalazi njena porodica, njena sestra želi da ona prisustvuje venčanju, ali joj je njen otac izričito zabranio da povede Anmola sa sobom. Samo njeni roditelji znaju da je postala majka i ne odobravaju njeno majčinstvo bez muža. Ipak, Rađ neće ni da čuje za njenu ponudu, navodi razlog da ni iz kog ugla ne izgleda kao otac i da ne odgovara datoj ulozi. Nakon što Rađ ode, Manmit je uznemirena jer se nadala da će on razumeti njenu situaciju i pomoći joj.
Rađa po dolasku kući dočeka majka Nirali koja ga pita za curu koja mu je poslala cveće, veli mu da je dovede kući. On nekako zaobiđe njeno pitanje i govori joj da se neko našalio sa njim tako što je poslao cveće. Ima da strpa tu devojku u zatvor.
Prikazuju nam scenu u kojoj Rađ odlazi na scenu pred svoju publiku a tamo se pojavi Bairav koji mu prilazi i tapše. Manmit se pojavi iza Bairava sa zlobnim osmehom na licu, to je njena osveta što je odbacio njenu ideju. Bairav i dalje ljutito zuri u Rađa, a naposletku i padne na pod od srčanog udara. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site