Siddharth Shukla/Siv/ - Turske-Serije.Net

Glumci

Siddharth Shukla/Siv/

By  | 

images

 

Siddharth Shukla je Indijski glumac i modeL.Interesuje se i za dizajn enterijera.Voli sport i predstavljao je svoju skolu u stonom tenisu i fudbalu.Trenutno ga gledamo u jednoj od popularnih indijskih serija Mala nevesta.Rodjen je 12 decembra,1980 u Mumbai, Maharashtra.Visok je 1.88 m,i tezak priblizno 70 kg.Njegova porodica zivi u Mumbaju i on je veoma blizak sa svojom majkom.

Karijera

Siddharth Shukla  je karijeru zapoceo kao model,a zatim se pojavio u filmu I Am In Love.Film nije dostigao veliki uspeh.2005,proglasen je za najboljeg modela,takmicenje je odrzano u Turskoj.Mogli smo ga videti i u reklamama.Mogli smo ga videti i u filmu Love U Zindagi kao Rahul Kashyap.Najpoznatiji je po ulozi Siva u Balika Vadhu.

Invalid Displayed Gallery

Privatni zivot

Siddharth Shukla  je trenutno slobodan.On kaze”Ja sam slobodan,ne zelim da ulazim u novu vezu,jer sam prekinuo dosadasnju i trenutno nisam zainteresovan da trazim novu.Zbog njegovog privlacnog izgleda povezivali su ga sa mnogim poznatim licnostima,pa cak i sa Pratyusha.

Njegova majka trazi za njega skolovanu devojku radi braka.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site