SiddhiVinayak – 10. epizoda – Rađvir laže i maltretira Zai!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 10. epizoda – Rađvir laže i maltretira Zai!

By  | 

SiddhiVinayak – 10. epizoda – Rađvir laže i maltretira Zai!
Šankar se šokira kad iz auta ugleda Savitu.

Zai govori Sidi da se molila Bogu i on joj je uslišio želju – Vin je došao u hram. Sidi veli da bi došao da je vidi do sad da Bog to želi. Ona odgovara da će ona otići da ga nađe.

Šankar, Manđiri i Vin su na putu kući. Šankar hoće da Vin čuje novu muziku za njegov film. Manđiri kaže kako je “darshan” (prilika da se vidi sveta osoba ili idol Boga – prim.prev.) bio dobar i da je Vin uzeo blagoslove. Nije videla nikoga poznatog, sve se izmenilo. Tražila je pogledom i Savitu. Šankar je pita da li ju je našla. Manđiri veli da bi je izbegla da ju je videla. On je pita zašto. Manđiri odgovara da je to zato što ju je naterao da joj obeća da će tako biti. On je zagrli.

Sidi kaže da je porodica Zainog budućeg muža donela haldi. Savita poželi dobrodošlicu Mukulovoj (Mukul je mladoženja) porodici. Mukulova (mladoženjina) strina odmerava Sidi i pita je za ime. Sidi se ljubazno predstavi i ode po Zai. Traži je, ali je ne nalazi. Nazove je i pita gde je. Zai odgovara da ide da se vidi sa Vinom. Ova je pita da li je poludela. Ugleda je kako odlazi i seda na skuter da je prati. Mini kaže gostima da se Zai sprema za haldi. Potom nazove Sidi i pita je za Zai. Sidi veli da će je ona dovesti, a da se ona (Mini) pobrine tamo za ostalo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!