SiddhiVinayak – 102. epizoda - Sidi saznaje da je Vin voli!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 102. epizoda – Sidi saznaje da je Vin voli!

By  | 

SiddhiVinayak – 102. epizoda – Sidi saznaje da je Vin voli!
Manđiri moli Vina da se njoj za ljubav oženi nekom devojkom. Sidi načuje njihov razgovor.
Vin odgovara Manđiri: “Znam da si mi ti podarila život, ali moje srce kuca za Sidi. Nisam je mogao spasiti da ne umre, ali niko mi ne može oduzeti uspomene na nju.”
Manđiri se ljuti: “Dosta je bilo, moraš zaboraviti Sidi…”
Ona hoće da skien njenu sliku sa zida. Vin joj traži da stane i staje ispred slike. Govori joj da je Sidi sve njegovo, ona je njegov razlog što postoji, čak iako ga je mrzela. Sidi se rasplače slušajući to iz prikrajka.
Vin nastavlja: “Bila je moja prva ljubav… Nisam joj mogao pokazati koliko je volim… Šankar nas je razdvojio i to mu nikad ne mogu oprostiti… Zbog njega sam zauvek izgubio svoju ljubav… Čak iako Sidi sada nije sa mnom ja mogu biti samo njen i ničiji više. To je moja poslednja odluka. Idi sada i nemoj me nikad više pitati da se oženim.”
Oboje plaču. Manđiri ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Praći se šali na Rađvirov račun. Kaže mu da mu je ona žena i zna sve o njemu, može pogoditi šta mu se mota po glavi. Rađvir veli da nju proklinje. Praći odgovara da on zapravo sad proklinje Ridi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site