SiddhiVinayak – 11. epizoda – Sidi dobija ponudu za brak i pristaje!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 11. epizoda – Sidi dobija ponudu za brak i pristaje!

By  | 

SiddhiVinayak – 11. epizoda – Sidi dobija ponudu za brak i pristaje!
Sidi uspe da prikrije Zainu tugu pred drugima. Zain haldi se nastavlja. Sidi se stara o svemu na ceremoniji. Kalpana, mladoženjina strina, kaže Sidi da prenese Zainom tati da želi da razgovara sa njim. Sidi to prenese. Zain tata se brine jer bi mladoženjina porodica sad mogla nešto i da zahteva od njih. Nije im svejedno. Aniket mu kaže da ide i porazgovara. Ovaj ode. Nakon nekog vremena se vrati i kaže Sidinim roditeljima da on ne može dati ono što su mu tražili, ali oni mogu. Radosno im otkrije da Mukulov rođak Maniš želi brak sa Sidi. Svi se obraduju. Sidi je iznenađena i nije joj baš drago što to čuje. Kalpana dolazi sa mužem i sinom, Manišem. Ona kaže Aniketu i Saviti da se njen Maniš zaljubio u Sidi na prvi pogled. To je pokušala reći na engleskom, pa se pogrešno izrazila. Maniš je ispravi, svi se smeju. Aniket joj kaže da mora prvo popričati sa porodicom pa će im reći šta su odlučili. Kalpana pristaje. Aniket je jako srećan. Sidi ga gleda i nasmeši se videvši ga takvog. (NASTAVAK NA SLED.STR.)
KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!