SiddhiVinayak – 12. epizoda – Kalpana saznaje da je Sidi igračica i ne želi je više za snahu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 12. epizoda – Kalpana saznaje da je Sidi igračica i ne želi je više za snahu!

By  | 

SiddhiVinayak – 12. epizoda – Kalpana saznaje da je Sidi igračica i ne želi je više za snahu!
Šankar brine jer Vin ne govori dobro engleski. Rađvir je to čuo i namerno počne pričati na tečnom engleskom. Šankar ga pohvali. Rađvir mu pokazuje kako mu je dosta ljudi lajkovalo snimak na kome igra. Šankar kaže kako je svaka superzvezda prisutna na društvenim mrežama. Rađvirov otac pohvali Vina i njegovu “magiju”. Šankar potvrdi, kaže da ima nešto u njemu, zato rizikuje sve. Rađvirov otac savetuje Šankara da otvori i Vinu profil na društvenim mrežama i da izbacuje tamo njegove slike. Rađvir se naljuti. Šankar zaustavi profesorku engleskog, ali mu ona kaže da mu sin nije ni za šta, žali, ali ne može ga podučavati. Ode.

Sidi igra sa Mini. Neka deca komentarišu Sidi i to kako pleše, te pokažu jedan njen snimak Maniševoj mami, Kalpani. Kalpana ne može da veruje da je Sidi pomoćna igračica. To joj se nimalo ne sviđa.

Vin kaže Šankaru da ga nikad neće naljutiti. Šankar ga pita zašto je otišla profesorka engleskog. Vin odgovara da ga nije lepo podučavala i da će on vežbati kako bi imao dobro telo za njegov film. Šankar veli da vidi da ima dobro telo, ali kako će odgovarati medijima na engleskom. Vin kaže kako može da ga tera da izvede bilo kakvu tešku scenu, ali na engleskom ne može da priča. Šankar mu kaže kako ne može da beži, mora da nauči da igra, ali i da priča na engleskom, neka smisli kako će to da izvede. Potom ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.) 

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!