SiddhiVinayak – 120. epizoda

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 120. epizoda

By  | 

SiddhiVinayak – 120. epizoda
Sidi zamišlja Vina kako joj govori slatke reči. Pita je da li je ikada pomislila da će se udati za njega. Prvo ga je mrzela, a onda se zaljubila u njega. Neka ona odluči da li je to san ili java. On potom nestane, pa se opet pojavi. Sidi kaže da su se Sidi i Vinajak ujedinili. Nasmeše se oboje. Međutim, ovaj put Vin se zaista pojavi pred njom. Sidi, misleći da je on opet samo iluzija, kaže mu da prestane da se pojavljuje pred njom. Šokira se kad shvati da je to sad stvarno Vin došao. Vin je pita zar nije trebalo da ide kući. Dolazi Manđiri i kaže mu da ju je ona zadržala da prenoći pošto je videla da je jako umorna. Vin kaže da je dobro postupila i priseti se prošlih incidenata sa Sidi. Promrmlja nešto i ode. Manđiri poželi Sidi lak i bezbrižan san jer iza napada sigurno stoje Vaibavi i Kanta.

Neki bandit namerava da ubije Kantu i Vaibavi. Uđe kroz prozor i zabode nožem. Pali svetlo i shvata da u krevetu nema nikoga, te da je zaboo nož u prekriveni jastuk. Prikazuju nam Vaibavi i Kantu kako pod okriljem noći odlaze. Bandit nazove nekoga i obavesti ga da ove dve nisu tu i da je sve onako kako je hteo/la. Prikazuju nam misterioznu osobu u mračnoj prostoriji, kako se ljulja u stolici. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!