SiddhiVinayak – 135. epizoda – Sidi je ponovo zarobljena u požaru, Vin je spašava!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 135. epizoda – Sidi je ponovo zarobljena u požaru, Vin je spašava!

By  | 

SiddhiVinayak – 135. epizoda – Sidi je ponovo zarobljena u požaru, Vin je spašava!
Sidi stavlja Vinu lančić oko vrata. Skoro pa ga grli. Oboje uživaju u blizini onog drugog. Ide “Ghazab ka hai ye din” pesma. Njoj zazvoni telefon pa se oni malo prenu. Vin joj značajno kaže da je zove njen advokat i sad će se ona udaljiti od njega kako bi razgovarala. Govori to kao da mu je krivo što će na čas biti bez nje. Sidi ga pita zašto bi se udaljila od njega. Javi se. To je Manđiri koja je pita za venčani list. Sidi shvati da bi bilo rizično razgovarati sa njom pred Vinom, pa kaže Vinu da se odmah vraća. Ode. Vin gleda za njom. Prokomentariše kako voli kad je ona tu oko njega, kad mu se obraća… Pita se zašto je to tako. S druge strane, Sidi govori Manđiri da je venčani list kod nje i da ima rezervni ključ. Manđiri kao brine da Vin ne vidi. Sidi joj govori da je dala papire Manuu koji će ih držati na sigurnom. Ova se iznenadi pa prokomentariše kako mu Sidi ranije nije verovala. Sidi odgovori da više ne sumnja u njega i kaže joj da ne brine. Vin pozove Sidi. Sidi kaže Manđiri da je Vin zove i da mora da ide. Prekine poziv i ode. Manđiri nezadovoljno kaže sama za sebe kako je Ridi baš brza, neće je poštedeti. Mora biti strpljiva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vin pred kamerama, na snimanju, izjavljuje ljubav glavnoj glumici. Uživeo se u dijalog. Sidi ga gleda i sviđa joj se to što čuje, kao da govori njoj. Ona pođe ka njemu, zaneto ga sluša. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site