SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 137. epizoda – Vaibavi preti Manđiri!
Vaibavi šalje Manđiri poruku da je uradila sve što joj je rekla i da se sad vratila. Manđiri dobija i snimak na kome se vidi kako uči Vaibavi kako da uhvati Vina za mali prst poput Sidi.

Ujutru, Sidi ugleda Vina kako spava kraj nje i drži je za mali prst, kao u detinjstvu. Ona se nasmeši i obeća da ga neće pustiti. Vin u snu spusti glavu na njeno rame i na kraju se probudi. Odmakne se. Sidi ga pita zašto nije lepo, kao čovek, spavao. Vin lupeta da on voli da spava u tom položaju. Ona ga pita zašto radi sve to za nju. On je pita gde bi inače našao tako dobrog ličnog asistenta – toliko puta mu je spasila život, a i špijunka je. Sidi ga pita da li on to nju hvali ili je zadirkuje. Vin odvrati da on samo odgovara na njeno pitanje. Ona ga zaustavi i još jednom pita zašto radi sve to. Vin joj postavi kontra pitanje – ima li ona neki razlog što je sve ono uradila za njega. Sidi u sebi razmišlja kako ima i da je taj razlog to što ga voli. Ne znajući šta je Sidi upravo pomislila, Vin nastavi pa joj kaže da je njegov razlog isti kao i njen. Potom je upita da li je gladna i kaže da će joj on doneti hranu, te da odmori. Ode. Sidi je srećna. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!