SiddhiVinayak – 140. epizoda - Sidi saznaje da i Praći i Gauri žele Vinovu smrt!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 140. epizoda – Sidi saznaje da i Praći i Gauri žele Vinovu smrt!

By  | 

SiddhiVinayak – 140. epizoda – Sidi saznaje da i Praći i Gauri žele Vinovu smrt!
Vaibavi nazove Manđiri i zatraži joj novac. Manđiri joj preti i smeje se. Dolazi Kabir, uperi pištolj. Vaibavi kaže Manđiri da nije dobro to što radi, iznenađena je. Kabir shvata da Vaibavi nije u kući u kojoj je došao i zove Manđiri da je obavesti. Manđiri je šokirana. Vraća poziv na Vaibavi i govori joj da zaboravi na ono što joj je rekla. Kabir traži Vaibavi. Vaibavi govori Manđiri da je ne može ubiti. Manđiri se pretvara da pretnje nisu bile prave pa je pita da li je ona to mislila da je njena šala stvarna. Vaibavi joj odgovori da joj je šala bila loša i da će joj dati dobar odgovor, samo neka joj spremi njen novac. Manđiri pobesni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sidi putem telefona kojeg je podmetnula u Rađvirovu i Praćinu sobu, prisluškuje njegov razgovor sa Praći. On govori Praći da imaju dobru priliku da ubiju Vina. Praći ga počne grditi i kaže mu da im je policija na tragu – uhvatiće ih ako Vin bude ubijen. Sidi je šokirana saznavši da i Praći želi da naudi Vinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site