SiddhiVinayak – 141. epizoda – Kabir je Gaurin ljubavnik! Manđiri ubije Vaibavi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 141. epizoda – Kabir je Gaurin ljubavnik! Manđiri ubije Vaibavi!

By  | 

SiddhiVinayak – 141. epizoda – Kabir je Gaurin ljubavnik! Manđiri ubije Vaibavi!
Manđiri snažno steže Vaibavi. Počne nešto da lupeta i okoliša, a ova joj traži novac. Manđiri joj govori da su veze jako bitne. Zašto joj onda traži novac? Zove je da lepo sednu i popričaju. Vaibavi odgovara da ona samo želi svoj novac. Manđiri u sebi planira da je ubije sama jer ne može sada u to doba da zove Kabira da dođe.

S druge strane, saznajemo da je Gaurin ljubavnik upravo Kabir koji je kod nje u sobi. Njih dvoje piju, opušteni su i u romantičnom raspoloženju. Kabir prokomentariše kako ga je ona pozvala kod sebe kući, šta ako neko naiđe i vidi ih. Gauri odgovara da joj je muž na službenom putu i da ostale ukućane nije briga za nju. Kabir veli da joj je kuća poput palate, nije mu pomenula da je snaha bogate porodice. Njih dvoje se udvaraju jedno drugom. No, Kabir iznenada začuje nečije korake i trgne se, te kaže da neko dolazi. Gauri mu kaže da joj je sad pokvario raspoloženje i da ide da proveri. Unervozi se kad čuje Šankara i Manua kako razgovaraju. Manu govori Šankaru da imaju neki sastanak za dva dana. Gauri je zabrinuta, pita se otkud to da se Manu vratio. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site