SiddhiVinayak – 146. epizoda – Vin pita Sidi zašto je krila da je udata!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 146. epizoda – Vin pita Sidi zašto je krila da je udata!

By  | 

SiddhiVinayak – 146. epizoda – Vin pita Sidi zašto je krila da je udata!
Rađvir, Praći i Gauri zovu u pomoć. Tu dolazi neki čovek i ispostavlja se da je sve bila samo Pratimina i Sidina nameštaljka – oni nisu u zatvoru već je samo iscenirano da tako izgleda kako bi izvukle priznanje od njih, oni su u stvari na filmskom setu. Rađvir predlaže da se izgube odatle.

Sidi planira da sazna ko je bila osoba koja ju je upozorila na testament. Smatra da će preko te osobe saznati ko to pokušava da ubije Vina.

Vin dođe kod Sidi. Ona ga pozdravi. On joj kaže da je puno toga učinila za njega i da zato u znak zahvalnosti ima poklon za nju. Pokaže joj ogrlicu koju je kupio za nju. Hoće da joj je stavi oko vrata. Ona se obraduje, ali ga zaustavi da joj ne bi video mangalustru. Vin je pita zar joj se ne sviđa. Sidi veli da nije tako, lepa je. Gledaju se, blizu su. Sidi se malo skloni i kaže mu da će je kasnije staviti oko vrata. On je pita zašto, šta je bilo. Doda kako misi da samo čovek koji joj je stavio mangalsutru oko vrata ima to pravo da joj stavi i ogrlicu. Sidi se šokira. Vin je pita zašto mu nije rekla da je udata. Ona mu kaže kako ne zna zašto je to sakrila od njega. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site