SiddhiVinayak – 15. epizoda – Zai pokuša samoubistvo!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 15. epizoda – Zai pokuša samoubistvo!

By  | 

SiddhiVinayak – 15. epizoda – Zai pokuša samoubistvo!
Ađit se žali kako Biđli još nije došla kući. Pita gde je Vin. Vinova sestra odgovara da se sprema za svoj veliki dan. Vin siđe, spreman je. Svi se nasmeše. Rađvir napravi selfi sa svima.

Sidi pita oca da li želi nešto. Aniket odgovara da želi – dobar život za nju. Sidi veli da će njoj dobar život biti njegov osmeh i pita ga može li joj ga dati. Počne mu pevati i uspe da izmami osmeh na njegovo lice. Zain otac pita Sidi zašto mu je ćerka tužna, krije li nešto. Sidi mu kaže da joj veruje, dobro je ona. Zain tata odgovara da joj veruje jer ona nikad ne laže. Žao mu je što je raskinula vezu sa onim mladićem. Sidi kaže da je to dobro jer ostaje sa njima. On je blagoslovi. Ona ode po osveženje.

Manđiri je emotivna jer će uskoro najaviti početak snimanja Vinovog filma. Šankar je pita zašto plače. Ona odgovori da je on lansirao mnogo filmova, ali taj film je film njenog sina. Šankar flertuje sa njom kako bi je nasmejao. Uspeva u tome. On joj kaže da je on otac sada, a ne producent i moli se da Vinova magija uspe. Rađvir pogleda Vina i pomisli kako ga je urekao, te obeća da će ostvariti ono što je pandit prorekao. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!