SiddhiVinayak – 150. epizoda – Vin zaprosi Monu! Manđiri je Vinova maćeha!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 150. epizoda – Vin zaprosi Monu! Manđiri je Vinova maćeha!

By  | 

SiddhiVinayak – 150. epizoda – Vin zaprosi Monu! Manđiri je Vinova maćeha!
Sidi obeća devojčici da će se opet videti i ode.

Vin je u baru sa Monom. Napije se i ispriča joj za svoja osećanja prema Ridi. Ishvali je. Mona ga pita da li i Ridi njega voli. On se rastuži.

Sidi se obraća Bogu, pita zašto je Kanta pala u komu. Dolazi Manđiri. Pretvara se pred njom. Kaže da se i ona isto to pita i ko li je uopšte mogao uraditi tako nešto. Sidi veli da je samo njoj rekla za Kantu i da se pojavila ta neka žena u burki koja je naudila Kanti. Videla ju je. Sigurna je da ovaj put Praći, Rađvir i Gauri ne stoje iza tog napada. Ko bi onda to mogao biti? Manđiri veli kako onda samo još ona i Šankar preostaju. Sidi joj kaže kako Šankar ne bi to mogao da uradi, a ne može zamisliti ni da ona učini bilo šta takvo, ona je ipak Vinova mama. Obeća da neće dozvoliti da se Vinu nešto desi i da će pronaći krivca.

Ona devojčica nazove Sidi, priča sa njom. Međutim, kad joj naiđe tata, ona prekine poziv. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!