SiddhiVinayak – 151. epizoda – Sidi je ljubomorna na Monu!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 151. epizoda – Sidi je ljubomorna na Monu!

By  | 

SiddhiVinayak – 151. epizoda – Sidi je ljubomorna na Monu!
Prevod: Arsha. Hvala! 🙂
Epizoda počinje sa Sidi koja se vrati kući u suzama. Ona priča sa Vinovom slikom i grdi ga što je zaprosio Monu. Zatim kaže da on ne može biti Monin, on je njen, ona je njegova žena, on ne može nijednu drugu voleti. Uzme Monine i Vinove slike i reši da ga sačeka kod kuće. Mona dovede pijanog Vina kući. Sidi joj kaže da je u redu, ona će da se pobrine za njega. Vin vidi Ridi u Moni. Sidi ga povede, njih dvoje padnu. “Main phir bhi tumko” svira u pozadini. On je pita zar misli da ne može sam za sebe da se brine. Ona kaže da će ga odvesti i ostaviti u sobi. On veli da može da se brine o sebi. Upita Monu da krene sa njim, i kada odu, Sidi se šokira. Rađbir posmatra dramu i zatim spremi sebi piće. Gauri ga pita u čemu je stvar, može da olakša sebi dušu. On veli da je posmatrao Monu, da li ju je videla? Mona je tako stabilna devojka, uspešna heroina, a ako se venčaju ona i Vin, teško je reći koji od njih dvoje je dobio premiju. Njemu se karijera završila, dobio je Praći. Gauri kaže da je on nju oženio svojom željom. On veli da je bio bespomoćan, neka ne pita. Priseti se Praćinih ucena. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!