SiddhiVinayak – 152. epizoda – U novinama izlazi čitulja za pravu Ridi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 152. epizoda – U novinama izlazi čitulja za pravu Ridi!

By  | 

SiddhiVinayak – 152. epizoda – U novinama izlazi čitulja za pravu Ridi!
Mona dođe da poseti Vina. Ona ga pita da li je rekao Ridi za njih dvoje, Vin se zabrine i kaže Ridi da izađe iz sobe. Natera je da izađe, a potom počne objašnjavati Moni da je sve to bio samo nesporazum. Mona ga pita za njihov brak. Ljubomorna Sidi uleti kod njih pod izgovorom da mora dati lek Vinu. Vin je opet natera da izađe. Sidi je nervozna. Vin pita Monu kakve su ono slike. Ona mu odgovara da ju je on zaprosio. Vin se pravda govoreći da je bio pijan i da taj prsten nije bio namenjen njoj. On nju nikad neće moći da gleda na taj način… Mona se snuždi i kaže mu da joj je slomio srce. Vinu je krivo što ju je povredio, ali Mona se potom od srca nasmeje i kaže mu da se samo šali i da dobro zna da on voli Ridi. Pita ga zašto joj (Ridi) ne prizna svoja osećanja. Predloži da ona kaže to Ridi ako on želi. Vin je zaustavi i kaže joj da je Ridi udata. Mona mu kaže da joj je baš žao što to čuje i zagrli ga kako bi ga utešila. Sidi baš tada ponovo bane unutra i kaže Vinu da je vreme za njegovo snimanje. Vin joj kaže da zna i zamoli je da ponovo izađe. Sidi se naljuti i ode. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!