SiddhiVinayak – 153. epizoda – Pojavljuje se Šivam - muž prave Ridi!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 153. epizoda – Pojavljuje se Šivam – muž prave Ridi!

By  | 

SiddhiVinayak – 153. epizoda – Pojavljuje se Šivam – muž prave Ridi!
Ridi pod raznim izgovorima uspe da ukloni nepoželjne stranice na kojima je čitulja prave Ridi i da spreči članove Kundra porodice da pročitaju to.

Mona pokazuje svoju ešarpu Vinu i on je pita ko ju je oštetio. Mona izgovori Ridino ime i kaže mu kako Ridi ne voli kad su ona i on bliski. Doda kako je zaboravila tu ešarpu kod njega kad ga je dovela pijanog kući. Ridi se naljutila i očigledno taj bes iskalila na njenoj ešarpi. Vin kaže kako nije dobro to što je uradila Ridi, ali Mona izjavi da je to baš slatko i da Ridi sigurno i dalje veruje da su njih dvoje zaručeni. Ubeđena je da je Ridi zaljubljena u njega. Vin joj kaže da razmisli pre nego što kaže tako nešto – Ridi je udata. Mona mu kaže da on nju voli iako je udata. To je znači moguće i kod nje (da i Ridi njega voli iako je udata). Mnogo brine za njega i uvek je zabrinuta za njega. Vin kaže kako je Ridi prosto takva, takva joj je priroda. Brine o svima, o njegovoj majci, recimo. Svako je može zavoleti. Mona mu kaže kako je sigurno jako teško držati se dalje od nje. On klimne glavom i doda kako prosto ne zna kako da prestane da je voli. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!