SiddhiVinayak – 155. epizoda – Policija ispituje Kantu, ona uperi prst u Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 155. epizoda – Policija ispituje Kantu, ona uperi prst u Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 155. epizoda – Policija ispituje Kantu, ona uperi prst u Manđiri!
Ridi stiže u studio gde se nalazi Vin. Posmatra ga kako razgovara sa producentom. Seti se njihovog venčanja, ali i kako je Vin stavio Moni verenički presten na ruku. U glavi joj odzvanjaju i doktorove reči.
Kaže za sebe: “Znam da će naredna 3-4 meseca biti jako teški za mene, za naš brak… Mogao bi se za to vreme oženiti Monom i izbaciti me iz svog života jer ne znaš da smo venčani… Ali, nemoj da brineš – ja nisam neko ko odustaje tako lako. Bila sam, jesam i biću uvek uz tebe.”

Gdin Rakeš pozove Ridi. Vin je podseti da joj je rekao da nema potrebe da dolazi, ali je gdin Rakeš zadovoljan što je vidi i kaže joj da mora izabrati pravi poster za Vinov film. Potom ode. Vin pita Sidi koja fotografija bi za poster bila bolja. Sidi ga pita da li je sam izabrao prsten za Monu. Zašto onda isto tako ne bi sam izabrao i sliku za poster? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!