SiddhiVinayak – 156. epizoda – Policija odvodi Manbira na saslušanje!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 156. epizoda – Policija odvodi Manbira na saslušanje!

By  | 

SiddhiVinayak – 156. epizoda – Policija odvodi Manbira na saslušanje!
Pratima se pita zašto je Kanta uperila prst u Manđiri. Međutim, Manđiri preokreće situaciju u svoju korist, te seda kraj Kante i pravi se zabrinuta. Počne kobajagi ispitivati Kantu. Pita je želi li baš njoj nešto da kaže, ko je Vinov neprijatelj i ko to nju pokušava da ubije. Kanta i dalje ne može lepo da odgovara i Manđiri je tobož pita da li to znači da ona poznaje tu osobu (Vinovog neprijatelja). Da li je to možda Manbir, Vinov brat?! Ne, to ne može biti! Da li je on pokušao i nju da povredi? Inspektorka kaže inspektoru da je bio u pravu, krivac je neko iz porodice Kundra. Manđiri nastavlja da se pretvara i pita sad Kantu da li je Manbir naleteo kolima na nju pokušavši da je ubije. Ponovo glumata kako to ne može biti. Kanta počne da odmahuje glavom, ali je Manđiri uhvati za glavu glumeći da joj pruža podršku i govoreći da će isterati pravdu za nju, uz nju je. Pratima pošalje sve napolje pošto se Kanti pogoršava stanje. Kasnije će moći da nastave sa ispitivanjem. Svi izađu. U hodniku, Manđiri veli da ne može da veruje da Manbir stoji iza svega. Inspektorka prokomentariše kako Kanta baš i nije izgovorila njegovo ime u celosti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!