SiddhiVinayak – 157. epizoda – Šivam ugleda Ridi/Sidi na ulici!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 157. epizoda – Šivam ugleda Ridi/Sidi na ulici!

By  | 

SiddhiVinayak – 157. epizoda – Šivam ugleda Ridi/Sidi na ulici!
Vin, naravno, nije čuo ništa od onoga sa čituljom. On pohvali Sidin i njenu brižnost i ljubav. Sidi mu govori da je uverena da Manbir ne bi ni pomislio da mu naudi, on sigurno ne stoji iza napada na njega. Vin se nasmeši pa je uzme za ruku i zahvali joj. Kaže, zna on svog brata, i on smatra da Manbir to nikad ne bi mogao uraditi. On prokomentariše i kako je jako ljut na Šankara, prosto mu dođe da ga ubije. Sidi mu brzo rukom pokrije usta i kaže mu, oslovivši ga sa Vinu, da ne govori tako. Vina ovo jako iznenadi, pita kako ga je nazvala. Sidi je svesna da se malo izlanula pa mu se izvinjava, pogrešila je što ga je tako nazvala. Vinu se to ipak svidelo, gotovo je oduševljen, ali ova skreće temu i veli da je jako kasno te odlazi. Vin se priseti kako ga je maločas Ridi oslovila i zbunjen je.

Šivam je autu, ima poslovni razgovor. U jednom trenutku se zaustavlja na semaforu i počne nameštati retrovizor. U retrovizoru spazi upravo Ridi/Sidi koja takođe razgovara sa nekim preko telefona. Ona prođe na par metara od njegovog auta i on je zgranut. Ona čeka da pređe pešački i razgovara baš sa Đuhi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!