SiddhiVinayak – 159. epizoda - Manđiri postavlja zamku Manbiru!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 159. epizoda – Manđiri postavlja zamku Manbiru!

By  | 

SiddhiVinayak – 159. epizoda – Manđiri postavlja zamku Manbiru!
Šivamu ispadnu neki papiri na pod i on se savije da ih pokupi te zato ne vidi Ridi. Vin traži od Ridi da siđe da pogleda papire i ona se složi. Samo da ode da odnese balzam Manđiri.

Ridi se brine o Manđiri i ova se pravi fina prema njoj. U sebi razmišlja kako je postala pravi problem. Ridi je zamišljena i ova je pita u čemu je stvar. Ridi odgovara da se pita ko je ta žena u burki koja je par puta napadala Kantu. Uverena je da je sve isplanirano kako im Kanta ne bi rekla ko je Vinov neprijatelj. Manđiri pokušava da je skrene sa ispravnog razmišljanja pa veli da je tu ženu možda Manbir poslao. Ridi je uverena da on to ne bi mogao uraditi i da je napadač ženska osoba. Manđiri planira da uradi nešto kako bi zaustavila Ridi.

Ridi siđe sa sprata ali je Šivam opet ne vidi jer razgovara sa nekim preko telefona. Vin pokušava da namesti okovratnik ali ne uspeva i dopušta Ridi da to uradi za njega. Gledaju se. Vin joj zahvali. Ridi bi da porazgovaraju o nečemu hitnom, ali joj ovaj zatraži da prvo proveri Šivamov ugovor. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!