SiddhiVinayak – 160. epizoda – Manbir je uhapšen!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 160. epizoda – Manbir je uhapšen!

By  | 

SiddhiVinayak – 160. epizoda – Manbir je uhapšen!
Manđiri laže Ridi/Sidi da je došla da vidi kako je Manbir. Ridi kaže da je i ona zato došla. Manđiri joj kaže da on i Gauri spavaju, te da će pričati sutradan. Ridi se složi.

Narednog jutra, svi doručkuju. Manđiri primi Kabirovu poruku u kojoj piše da je zadatak obavljen. Šankar primeti da se Manđiri nasmešila, pa je pita o čemu se radi. Ova ga slaže da je dobila poruku od prijateljice i Šankar joj, naravno, poveruje. Sidi kaže Vinu da je razgovarala sa advokatom i da će koliko taj dan da zaključe ugovor koji je doneo Šivam. Primeti policiju na vratima i zaćuti. Inspektor obaveštava Kundrine da su došli da pretraže vilu. Sidi i Vin im traže nalog za pretres i ovi im pokažu. Inspektor veli da su primili anoniman poziv u kome je Manbir pomenut kao ubica gđe Kante. Manđiri počne da drami kako Manbir to ne bi mogao da uradi. Šankar joj kaže da pusti policajce, Manbirova nevinost će biti dokazana ako ništa nije uradio. Vinu se ne sviđa ovo što je Šankar rekao, ali se čak i sam Manbir složi. Sidi uporno ponavlja da to mora da je neki nesporazum ili šala. Policija počne pregledati sve sobe. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!