SiddhiVinayak – 162. epizoda – Sidi prizna Šivamu istinu o sebi, Manđiri to čuje!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 162. epizoda – Sidi prizna Šivamu istinu o sebi, Manđiri to čuje!

By  | 

SiddhiVinayak – 162. epizoda – Sidi prizna Šivamu istinu o sebi, Manđiri to čuje!
Šivam posmatra Ridi/Sidi kako se igra sa Đuhi. Razmišlja kako je ista njegova Ridi. Sidi pita Đuhi zašto je trčala pa se povredila. Đuhi odgovara da kad god je vidi dođe joj da potrči i jako je zagrli. Sidi joj kaže da je ovaj put zagrli dva puta jer naredna dva dana neće moći da se vide. Biće van grada. Nastave da se igraju. Šivam i dalje u šoku gleda Sidi. Napokon joj priđe. Pred oči mu izlaze scene venčanja sa Ridi. Stavi joj ruku na rame i ona se okrene i pogleda ga. On je pita prepoznaje li ga. Sidi klimne glavom. On zahvali bogu. Sidi kaže kako je on Vinov saradnik i predstavi mu se. Pruži mu ruku koju on tužno prihvati. Sidi mu kaže da je pomogla Vinu da prouče ugovor. On je pita da li je to jedino što zna o njemu, o njima. Ona zbunjeno potvrdi. Postoji li još nešto što bi trebalo da zna? On pusti njenu ruku. Đuhi dođe do oca i Sidi se iznenadi kad shvati da su oni otac i ćerka. Đuhi joj kaže da ona izgleda isto kao njena mama. Uzme Šivamov novčanik i iz njega izvuče fotografiju prave Ridi. Pokaže je Sidi. Sidi se zaprepasti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!