SiddhiVinayak – 17. epizoda - Vin je uhapšen!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 17. epizoda – Vin je uhapšen!

By  | 

SiddhiVinayak – 17. epizoda – Vin je uhapšen!
Šankar, Ađit i Manđiri rade puđu i čekaju da počne snimanje filma. Vin je spremio svoj tekst. On u herojskom stilu izađe na scenu i odglumi. Svi mu aplaudiraju, novinari fotkaju. Rađvir posmatra i čeka kad će osvetljenje pasti. Osvetljenje počne kliziti. Šankar i Manđiri srećno grle Vina, otvara se šampanjac kako bi proslavili. Međutim, dolazi policija. Novinari sve gledaju i snimaju. Inspektor kaže da je Vin Kundra uhapšen. Šankar ga tera da njemu kažu šta imaju i pita ko je on, te dodaje da je u toku “mahurat” njegovog sina. Inspektor izjavi kako oni nisu došli da se šale, došli su da uhapse Vina. Jedna devojka je pokušala samoubistvo zbog njega. Svi se zgranu. Rađvir se smeška. Šankar pita ko je ta devojka. Inspektor kaže da se devojka zove Zai. Vin je se seti. Inspektor im otkrije da se Zai bori za život. Vin se pita zašto je Zai pokušala samoubistvo. Šankar kaže kako oni ne znaju ko je ta devojka i zatraži od inspektora da se izvini Vinu i da ode. Inspektor kaže kako će Vin morati da se izvini Zai. Šankar ga pita da li je poludeo. Ađit pozove advokata. Vina uhapse. Šankar viče kako ga ne mogu odvesti. Rađvir kaže Šankaru da je Zai devojka sa slike koju mu je pokazao. Manđiri je uznemirena i kaže kako njen sin nikome ne bi naudio. Ađit zaustavlja Šankara i kaže mu da će njihov advokat sve srediti. Rađvir ode. Biđli napokon stiže, ali očigledno prekasno. Kaže kako je guru bio u pravu. Šankar se i dalje raspravlja sa inspektorom. Vina odvedu. Šankar i Manđiri gledaju za njim. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!