SiddhiVinayak – 171. epizoda – Vin saznaje istinu o venčanju sa Ridi/Sidi od Gurua!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 171. epizoda – Vin saznaje istinu o venčanju sa Ridi/Sidi od Gurua!

By  | 

SiddhiVinayak – 171. epizoda – Vin saznaje istinu o venčanju sa Ridi/Sidi od Gurua!
Vin pita Gauri da li joj je Manbir možda rekao za njegov brak sa Ridi. Gauri negira i dodaje da Manbir nikad ništa ne krije od nje i da Ridi laže. U sebi se pita kako je Manbir mogao da sakrije to od nje.

Na Pratimin nagovor, Rima nazove Vina i anonimno ga posavetuje da poseti Gurua ako želi da sazna istinu o Ridi i braku sa njom. Da mu adresu. Vin je uznemiren i pita ko je to. Rima prekine poziv. Vin pokuša da je nazove ponovo, ali uzalud. Šivam oduzima telefon Rimi i počinje da grdi nju i Pratimu. Pratima savetuje Šivamu da se raspita kod Gurua, saznaće da su se Sidi i Vin stvarno uzeli. Šivam ljutito odgovara da to već zna, ali se Ridi prvo udala za njega i imaju i ćerku, tako da ne treba da ih je briga za njen brak sa Vinom. Mora reći Vinu da se drži podalje od Ridi. Zatraži i Pratimi telefon. Uzme joj ga i ode. Pratima se pita sa koliko će tuge Sidi još morati da se suočava.

Kabir se muva po naselju, ali od Sidi ni traga ni glasa. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!