SiddhiVinayak – 183. epizoda – Vin daje punomoćje Manđiri!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 183. epizoda – Vin daje punomoćje Manđiri!

By  | 

SiddhiVinayak – 183. epizoda – Vin daje punomoćje Manđiri!
Sidi padne niz stepenice. Praći dojuri do nje, kao i Manđiri koja odmah počne da viče i drami. Pita šta se to desilo njenoj Sidi. Zove Gauri koja takođe dođe. Odvedu Sidi u njenu sobu. Manđiri grdi Praći. Ova se pravda da nije ona kriva, htela je da spasi Sidi da se ne saplete o igračku kojom je upravljala Đuhi, nije znala da će pasti. Manđiri joj tobož govori da ne krivi dete. Sidi gleda Đuhi koja je spustila pogled. Pozove je kod sebe i zagrli. Uverava je da nije ona kriva i da je dobro. Manđiri strogo naredi Gauri i Praći da paze na Sidi. Sidi joj kaže kako mora da je uradila nešto dobro kad je nju dobila za majku. Manđiri se kezi, a u sebi razmišlja suprotno, kako je ona izgleda nešto zgrešila kad se Sidi pojavila u njenom životu.

Kasnije, nasamo, Praći se izvini Sidi. Pokušala je da je spasi, ali nije uspela. Donela joj je nešto za jelo. Sidi odbija da uzme. Praći priznaje da ima prava što se ljuti na nju. Puno je lagala, nije roditeljima čak ni rekla da se udala. Potom je pita da li je rekla njihovim roditeljima istinu o sebi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site