SiddhiVinayak – 3. epizoda – Šankar izlazi iz zatvora!

Indijske Serije

SiddhiVinayak – 3. epizoda – Šankar izlazi iz zatvora!

By  | 

SiddhiVinayak – 3. epizoda – Šankar izlazi iz zatvora!
Savita krišom dođe kod zabrinute i uplakane Manđiri i da joj svoj nakit kako bi ga založila i izbavila Šankara iz zatvora, tj. platila mu kauciju. Doda kako je Aniket izvršio svoju dužnost, a ona sad ispunjava svoju. Manđiri plače i kaže kako ne može prihvatiti njen nakit. Savita joj kaže da novac i nakit ne mogu stati između njih dve, neka ide i plati Šankaru kauciju. Manđiri prihvati.

Manđiri odlazi kod nekog zlatara kako bi prodala nakit, ali on smatra da ga je ona ukrala i tera je da ode. Manđiri se pravda i govori kako to nije tačno, moli ga, novac joj je preko potreban. Plače. Zlatar neće ni da čuje. Manđiri prestane da plače, deluje odlučno. Odlazi odatle.

Savita pazi Vinajaka i njegovu sestru (Sidi je takođe tu) dok se Manđiri ne vrati. Dolazi Aniket, nije zadovoljan. Sidi pita hoće li se Šankar tog dana vratiti kući. Aniket ode odatle. Deca potom čuju kako se Savita i Aniket raspravljaju – Aniket joj govori da Šankareva deca od tog dana ne smeju dolaziti kod njih kući jer on je kriminalac. Savita mu govori da je Manđiri njoj poput sestre. Aniket odgovara da se sve veze sa njima moraju prekinuti, a Vinajak i Sidi se više neće viđati. Savita mu zatraži da se smiri. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!